Kateřina Lustigová - blogerka roku
Ředkvičková pomazánka:

Ona to není vlastně zas tak pomazánka, jako spíš takovej salátek. Dávám si ho buď na chleba nebo ho přidávám jako salát k bramborům a masu. Super je taky na grilování, jako možnost přílohy. Je to strašně jednoduchý, rychlý a všem to vždycky strašně moc chutnalo. A navíc to vyjde na pár korun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Co budete potřebovat:

1 menší miska, 10 minut

2 svazky ředkviček
2 balení sýru cottage
1/2 střední červené cibule
velkou hrst čerstvé pažitky
sůl a čerstvě mletý pepř

pečivo (já použila bezlepkový chleba)

Postup:

Ředkvičky jsem si umyla, odkrájela konce a nakrájela na drobný malý kostičky. Na drobno jsem taky nakrájela cibulku a pažitku. Pak už jsem jenom všechno smíchala se sýrem cottage, trochu opepřila, pořádně osolila a podávala na bezlepkovém chlebu. Použít můžete ale samozřejmě jakékoliv pečivo. Na závěr jsem ještě ozdobila pažitkou.

Tak šup do kuchyně!

K.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA