Raw brownies:

Raw dort měl u vás velkej úspěch, tak jsem se rozhodla zveřejnit další raw recept. Tentokrát je to brownies, který vlastně není nic jinýho, než takovej větší korpus toho dortu. Mně chutnalo moc a byla jsem překvapená, že i Adam ho snědl s chutí. Akorát pak skoro nechtěl večeři, jak je to sytý. Skvělý je na snídani, ale hlavně na svačinu. Dodá fakt hodně energie, takže do práce nebo do školy ideální.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Co budete potřebovat:

2 hrnky vypeckovaných datlí (380 g)
1 hrnek nepražených kešu ořechů (180 g)
3 lžíce nepraženého raw kakaa (35 g) (můžete použít i holandské
2 lžíce strouhaného kokosu
2 lžičky medu

Postup:

Nejdřív jsem v robotu rozmixovala kešu ořechy a teprve pak jsem k nim přidala zbylý ingredience. Mixovala jsem do tý doby, než jsem neměla jednotnou hmotu. Do formy (přibližně 25×15 cm – brownies by mělo být vysoké tak 2 cm) jsem si pak dala pečící papír a na něj jsem urovnala rukama připravenou směs. Jde to trošku ztuha, tak se musí malinko zabrat. Takhle připravenou směs jsem ještě posypala drcenejma kešu oříškama a dala jsem na hodinu do mrazáku. Pokud nemáte formu, která může do mrazáku, pečící papír se směsí z formy vyndejte a dejte na nějakou podložku – třeba prkýnko. Před podáváním jsem nechala brownies trochu povolit a posypala jsem ho granátovým jablkem.

A nezapomeňte, že je tam spousta oříšků a datlí, takže je hodně sytý a stačí si krájet menší kousky.

Pokud ho hned nerozdáte nebo nesníte, uchovávejte ho v lednici.

Tak šup do kuchyně!

K.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA